Open+

Naar de bib op een moment dat voor jou het best uitkomt? Dat kan!

Naast de bemande openingsuren, zijn er in de bibliotheek van Achel vanaf 1 december extra openingsuren zonder personeel voor vaste gebruikers.

Zo is de bib op een duurzame manier meer toegankelijk voor alle bibliotheekgebruikers.

 

Open+

Een +-punt voor jou, als lener, want je kan in de bib terecht wanneer het jou uitkomt.

Een +-punt voor de bibliotheek,want zo breiden we niet alleen onze dienstverlening uit,

we bereiken ook meer bezoekers.                         

Een +-punt voor de gemeenschap,want een Open+- bib is er eentje voor, met en door de gebruikers.

Hoe krijg ik toegang tot open+?

Ben je lid van de bib van Hamont-Achel (minstens 3 maanden) en ben je ouder dan 16? Dan kan je toegang krijgen tot Open+. 

Wie gebruik wil maken van de bib tijdens Open+ uren, dient zijn Eid of bibpas te scannen  en zijn pincode op het toegangspaneel in te voeren. Toegang tot Open+ is strikt persoonlijk .

Om deze pincode te verkrijgen, vraagt de bib dat je langskomt aan de balie van de bib van Hamont of Achel en het huisreglement ondertekent.

Wat kan er tijdens open+?

Open+ biedt extra mogelijkheden en creëert een ‘samen’-gevoel waar ook een gedeelde verantwoordelijkheid aan verbonden is.

Kijk hier wat je allemaal kan tijdens open+ (en wat niet).

 

Problemen of opmerkingen?

Heb je problemen ondervonden bij het gebruik van open+

Vul het open+ formulier in om ons op de hoogte te brengen. 

De volgende werkdag lost het bibpersoneel eventuele problemen op. Indien nodig word je gecontacteerd. Je kan ook mailen naar bibliotheek@hamont-achel.be, de volgende werkdag telefonisch contact opnemen (011/510502) of even langsgaan tijdens de bemande openingsuren.

Met een gerust hart vertrouwen we de bib toe aan de vaste bibliotheekgebruiker. Dit project slaagt enkel als we als personeel en als gebruiker de handen in elkaar slaan. Meld het ons dus zeker als je bezoek tijdens open+ uren niet volgens verwachting verlopen is.