Wil je lid worden van de bib, of is het een hele tijd geleden dat je nog in de bib geweest bent? Kom dan zeker langs aan de balie!

We heten je van harte welkom in de bib-familie en maken je graag wegwijs!

LID WORDEN

Iedereen kan lid worden van de bibliotheek om materialen te lenen of om internet te raadplegen.
Schrijf je in aan de balie van de bibliotheek op voorlegging van je eID-kaart. Minderjarigen worden ingeschreven onder de verantwoordelijkheid van een ouder. Je kan je elektronische identiteitskaart gebruiken als lenerspas. Heb je geen elektronische identiteitskaart dan ontvang je een bibliotheekkaart als lenerspas.

LIDGELD

Het lidgeld wordt één maal betaald per 12 maanden en is persoonlijk.

• Tot 18 jaar: gratis.
  • Volwassenen : 5.00 euro per jaar
  • Gratis voor klassen.
  • Nieuwe lenerspas na verlies : 2.50€

Wie lid wordt of is van de bibliotheek, gaat akkoord met het bibliotheekreglement.
Lid van Bib Hamont-Achel zijn, betekent ook dat je lid bent van andere Limburgse bibliotheken die deel uitmaken van het

SLIM NETWERK

Bib Hamont-Achel maakt deel uit van "Slim Netwerk" : het Limburgs samenwerkingsverband binnen het ééngemaakt bibliotheeksysteem (EBS). Dit betekent dat als je lid bent van Bib Lommel, je ook lid bent van de meeste Limburgse bibliotheken (en omgekeerd).