Digitale prentenboeken

Ontdek Fundels! Digitale prentenboeken en eerste leesboeken voor kinderen tussen drie en 7 jaar met animatiefilmpjes, educatieve spelletjes en oefeningen.

Bij ieder boek zijn er leuke opdrachten: van het boek lezen (de tekst kan ook voorgelezen en ondertiteld worden in verschillende talen), een geanimeerde versie van het boek bekijken in verschillende talen, tekeningen maken en kleurplaten inkleuren, spelletjes spelen waarin de figuren uit het boek steeds verschijnen, knutselwerkjes maken aan de hand van uitgeschreven knutselactiviteiten tot eigen filmpjes maken met achtergrondplaten en figuren uit het boek.

Wat is het?

Met de educatieve digitale kinderboeken van Fundels leert je kind al spelend lezen. Voor kleuters komen bestaande prentenboeken tot leven op een interactieve manier. Beginnende lezertjes oefenen op algemene leesvaardigheden, technisch lezen en begrijpend lezen via de AVI-boeken en andere digitale leesboeken.

 

Hoe lenen?

Download de gratis Fundels-app op jouw tablet, smartphone of computer en log in met je Mijn Bibliotheek-profiel. Kies het boekje dat je wil lezen en klik op 'lenen' om het boekje te downloaden op je toestel. Op dezelfde manier kan je je leentermijn controleren, nagaan hoeveel Fundels je nog kan lenen en wat je in het verleden geleend hebt. 

 

Hoelang en hoeveel lenen?

Je kan 7 Fundels lenen per lid (ben je met meerdere leden van het gezin lid van de bib, dan kan je meer Fundels lenen). Eens gedownload blijven ze 4 weken beschikbaar op je apparaat. Je kan ze dus ook offline lezen, waar en wanneer je wilt.

 

Meer info?

Bekijk de video’s en FAQ om vlot je weg te vinden met de Fundels.

 

 

Fundel banner zomer